crash on launch :/

6 replies [Last post]
Joined: 03/17/2018

good. no, great. no, sweet. no, awesome. no, fantastic. no, incredible.

Uncaught Exception (java.lang.NumberFormatException)
For input string: "_"

Joined: 11/04/2008

http://goofans.com/faq/gootool/troubleshooting/where-does-gootool-keep-i...

That error sounds like it's a problem with your WoGC tower. Does the game load and display it properly? Have you been trying to hack it?

-davidc

Joined: 03/17/2018

the game loads normally and no, i didn't try to hack it.
also, heres the log of the last time i tried to run gootool (taken from gootool0.log):

June 30, 2018 5:27:24 PM com.goofans.gootool.GooTool main
SEVERE: Uncaught exception
java.lang.NumberFormatException: For input string: "_"
at java.lang.NumberFormatException.forInputString(Unknown Source)
at java.lang.Integer.parseInt(Unknown Source)
at java.lang.Integer.parseInt(Unknown Source)
at com.goofans.gootool.ax.(SourceFile:73)
at com.goofans.gootool.ay.(SourceFile:49)
at com.goofans.gootool.az.a(SourceFile:74)
at com.goofans.gootool.az.a(SourceFile:45)
at com.goofans.gootool.o.a(SourceFile:54)
at com.goofans.gootool.bd.run(SourceFile:162)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Joined: 11/04/2008

OK there is something funny in your pers2.dat file, can you e-mail it to me? davidc @ this domain

I think the gootool log file tells you where it found the pers2.dat, it's been a long time since I've used it.

-davidc

Joined: 11/04/2008

I can't reproduce this with your pers2.dat, it loads okay for me.

It looks like the error is happening on the line that checks for the number of skipped levels - which should always be an integer, as it determines how many skipped-level entries to read, so it should never be "_".

I would suggest running the game, and skipping a level, and trying again. If you've completed all the main game levels, just download and install an addin that you haven't played before, and skip that level.

I'm afraid that's about as far as I can debug this, it's been 8 years since I last looked at this, so if that doesn't help, I have no further ideas.

-davidc

Joined: 03/17/2018

ok you know what? i finally understand whats making the problem.
it was because of an addin that lets you skip a level even if you're out of those skip things.
i think i have no choice but to delete my profile and beat the game from scratch (its an easy game for me so it dosent really matter).

Joined: 03/17/2018

ok nothing worked at all. i have no ****ing idea what im going to do now.